2012. december 8., szombat

Téli Esküvő...


Téli esküvő...
 grabsomethingandsayido

Egy téli esküvő már önmagában is különlegességnek számít!

A dekorációnál alkalmazhatjuk csupán a fehér szín meghitt romantikáját, ötvözve a fehér gyertyák, mécsesek sokaságával és meleg hangulatával. A téli hónapok hangulatához illő színek még a bíborvörös, zöld, ezüst, arany, melyeket bátran alkalmazhatunk. Lenyűgöző élményt nyújthat a halványkék-fehér, "jégkirálynős" színek kombinációja is.

Winter wedding candle ideas

Winter wedding flower ideas

A dekorációnál óvatosan bánjunk a magyal díszítéssel, ha pici gyerekek is lesznek a vendégek között, ugyanis a növény bogyója mérgező.

Winter wedding cupcake

Az ital kínálatot kiegészíthetjük fűszeres forralt borral, forró csokoládéval, teákkal.
Téli esküvők hiányossága talán a kültéri fotózás lehet, azonban a nyári esküvőket is igencsak megtréfálhatja az időjárás.

Lélekmelegítő fűszeres tea

Egyre többen tervezik esküvőjüket a téli szezon idejére, hiszen ebben az időszakban a szolgáltatók többsége rendkívüli kedvezményeket nyújt. De ilyen nem elhanyagolható szempont még, hogy a helyszínek már jóval az ünnepek előtt, díszbe öltöztetve várják vendégeiket, ami a dekorációs költségeket is kellemesen befolyásolhatja. Szépsége mellett a tervezgetés során érdemes megfontolni ezeket a lehetőségeket is. 
Akár tudatosan,akár praktikus szempontok szem előtt tartásával döntöttetek a téli esküvő mellet, most néhány fotóval szeretnénk megerősíteni a választásotok helyességét. 
Mert a téli esküvő is lehet stílusos, harmonikus, elegáns....

Winter Wedding

Winter Wedding

Kedvenc tortánk...


Maggie Sottero

Téli esküvői csokor

Téli menyasszony
bridalgowns

Winter wedding

White wedding

Winter wedding shoes








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése