2012. április 9., hétfő

Küldetés


" A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van."
(Giorgio Armani)

HARMÓNIA   –   ELENGANCIA   –   STÍLUS   –   STÍLUSESKÜVŐ 

A Stílus Esküvőszervezés a tervezéstől a lebonyolításig, személyre szabott szolgáltatásokkal segít megszervezni álmaid esküvőjét.
Ötleteinkkel, tanácsainkkal, tapasztalatainkkal segítünk széppé és egyedivé varázsolni ezt a különleges napot. Legyen szó helyszínről, ceremóniamesterről, dekorációról, zenéről, fotósról, videósról vagy bármilyen különleges igényetekről. Szeretnénk levenni vállatokról a szervezéssel járó terheket – mely azért nehezebb, mint amilyennek tűnik –  és felejthetetlenné tenni számotokra,  valamint szeretteitek és barátaitok számára is ezt a gyönyörű napot.
Blogunk írásával szeretnénk egy kicsit megmutatni magunkat, de fő célunk a szervezéssel kapcsolatos feladatok, ötletek, érdekességek, esküvői stílusok és aktuális újdonságok bemutatása.
Nem titkolt szándékunk, hogy elnyerjük bizalmatokat, hiszen az esküvőszervező kiválasztásánál talán a legfontosabb szempont a  bizalom és a kellő tájékozottság – hiszen életetek nagy napját bízzátok ránk.   Lehet bármilyen profi, illetve felkészült az esküvőszervező, de kölcsönös szimpátia és bizalom hiányában semmiképpen ne rendeljétek meg a szolgáltatást, keressetek másik esküvőszervezőt.
Esküvőszervezőként nagyon fontosnak tartjuk, hogy a Ti álmaitokat valósítsuk meg a mi szaktudásunkkal ötvözve.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése