2012. szeptember 16., vasárnap

Nyár végi esküvő



Többször kitértünk már arra, hogy viszonylag alacsony költségvetésű esküvők is elvarázsolhatják a násznépet. Ez adta az aktualitását annak, hogy az idei nyár utolsó esküvőjének emlékeit - néhány mondattal kiegészítve és fotókkal illusztrálva - osszuk meg olvasóinkkal. Bár itt nem annyira az anyagiak, mint inkább a pár szolid személyisége alakította az eseményeket.


Tapasztalat híján izgalommal vállaltuk el a felkérést, hogy a ceremóniára díszítsük fel a templomot. Ez nem jelenti azt, hogy a dekorosok babérjaira törünk. Fő cél az volt, hogy a dekoráció ne törje meg a Református templom puritán légkörét, mégis jelezze az esemény boldog hangulatát. Úgy tűnik a násznép tetszéssel fogadta a látványt. Nagy örömet okozott számunkra a gyülekezet azon kérése, hogy ne bontsuk el a díszítést. Erre nagyon büszkék vagyunk!



A sikerhez biztos alapot nyújtott Szentendre, a Duna és a Szentendrei-sziget,


megfűszerezve a díszegyenruhás Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekarral, amely a Református templom kertjében fogadta a vendégeket.

Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekar

Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekar

Pomázi Önkéntes Tűzoltózenekar

Egy kedves helyi szokás szerint,  a szertartás és az üdvözlések után, a menyasszony kaláccsal kínálta a jelenlévőket a templomkertben.



Majd a család és a barátok, a Tűzoltózenekar felvezetésével, végigvonultak Szigetmonostor utcáin, fogadva a kertkapukból integetők jókívánságait.

Zsuzsi néni - Isten Áldása

Az étteremben a vendégek ujjlenyomataikkal fellombozott fával kedveskedtek a párnak.

Készül a "vendégkönyv"

Végül a természet egy igazán látványos "kérészrajzással" kedveskedett az esküvői vacsoráról távozó násznépnek, mely méltó befejezése volt ennek az amúgy is különleges napnak.

Kérészrajzás a Dunánál

Kérészrajzást ugyan nem ígérhetünk, de igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani a minket felkereső pároknak.

fotó - Fotomark
        Úrasztali díszítés - Sziget Virág
        Stílus Esküvőszervezés



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése